Back to All Events

WHOLE Performance


  • Nordic Wellness 21 Tegnérgatan Stockholm, Stockholms län, 111 40 Sweden (map)

Whole Performance är en fortsättningskurs för personliga tränare som deltagit i Whole Movement. Här repeterar vi innehållet från föregående kurs, och fördjupar oss ännu mer inom människans neurologiska och muskulära rörelsemönster. Vi tar Primal Pattern vidare till nästa nivå, och går igenom hur vi kan öka prestationen hos våra kunder genom neurologisk påverkan. Här får vi förståelse för hur den inre lokala muskulaturen, ska generera kraft åt den yttre globala, vilket minskar på skaderisken i kroppen, samtidigt som den markant ökar prestationen.

Pris: 4000:- (ex. moms)

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig:

Namn *
Namn
Telefon *
Telefon
Earlier Event: April 7
WHOLE Movement