Back to All Events

WHOLE Screening

  • The Academy 32 Norrbyvägen Bromma, Stockholms län, 168 69 Sweden (map)

En heldagsutbildning där vi går igenom människans anatomi och rörelsemönster, för att kunna utvärdera status. Detta för att veta vad kunden har för behov, vare sig det handlar om rehabilitering, prestation eller allmäntillstånd. 
Utan en grundläggande screening/rörelseanalys, kan vi inte veta hur vi ska lägga upp träningen för kunden. När vi screenar utgår vi från bl. a. andning, bål, höft och skuldra i både anatomisk (statisk) position och under rörelser. Vi diskuterar tillsammans eventuella åtgärder utifrån vad kunden uppvisar. Vi pratar också om vikten att ta hänsyn till kundens livsstil enligt de holistiska grundstenarna, som är minst lika viktig information för en analys.

Pris: 2500:- (ex. moms)
Plats: The Academy, Norrbyvägen 32, Bromma

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig:

Namn *
Namn
Telefon *
Telefon
Earlier Event: January 20
WHOLE Movement
Later Event: April 7
WHOLE Movement