Recensioner

Vi har mångårig erfarenhet och massor utav nöjda kunder! Nedan följer ett axplock av vad våra klienter tycker om oss.

 
 
Såhär glad var jag aldrig när jag tränade med Hanna!

Såhär glad var jag aldrig när jag tränade med Hanna!

"Ett helt nytt liv"

Jag har tränat med Hanna i cirka ett år och det har helt förändrat mitt liv. Som egenföretagare har jag ofta fokuserat på annat än min kropp och sömn men genom samtal och aktivt arbete har jag insett hur viktigt det är att ta hand om kroppen och hur mycket mer effektivt jag kan sköta mitt arbete. Sedan att midjan blivit avsevärt smalare är inte heller något minus!

 

-Daniel Berglund, VD - Fundly AB


"Jag blir bättre för varje pass!"

Jag har haft Anton som personlig tränare sedan 2014. Ursprungligen började jag träna med Anton på grund av axelsmärtor som vägrade ge med sig trots försök med naprapater, pilates och rehab. Med hjälp av bättre andningsmönster och fokus på stabilisering är axeln bättre än den någonsin varit och med Antons hjälp har jag dessutom blivit av med både ryggsmärtor och spända nackmuskler.

Som PT är Anton är extremt kompetent - oavsett om mina målsättningar har handlat om att bli smärtfri, lyfta tyngre eller springa maraton har Anton tagit sig an utmaningen och gett mig alla förutsättningar för att lyckas på ett smart och hållbart sätt. Träningen med Anton är alltid rolig, utmanande och anpassad efter att bygga bort mina svagheter från grunden. Även om det tar lång tid att programmera om invanda rörelsemönster känner jag att jag blir bättre för varje träningspass Anton och jag genomför, och det är en fantastisk känsla! 

-Magdalena Högberg, Kvantitativ Analytiker

magda_1.jpg

"Mer kraft på mindre energi"

Anton är en observant hands on pt med ett öga för detaljerna så att ingen kraft går till spillo. Små detaljer som har en enorm påverkan på prestationsförmågan och möjliggör hårdare träning då skaderisken minskar drastiskt med ett hållbart rörelsemönster. Mer kraft på mindre energi- perfekt för alla som vill utvecklas.

-Jill Holmström, MMA-proffs & egenföretagare