Recensioner

Vi har mångårig erfarenhet och massor utav nöjda kunder! Nedan följer ett axplock av vad våra klienter tycker om oss.

 
 
 Såhär glad var jag aldrig när jag tränade med Hanna!

Såhär glad var jag aldrig när jag tränade med Hanna!

"Ett helt nytt liv"

Jag har tränat med Hanna i cirka ett år och det har helt förändrat mitt liv. Som egenföretagare har jag ofta fokuserat på annat än min kropp och sömn men genom samtal och aktivt arbete har jag insett hur viktigt det är att ta hand om kroppen och hur mycket mer effektivt jag kan sköta mitt arbete. Sedan att midjan blivit avsevärt smalare är inte heller något minus!

 

-Daniel Berglund, VD - Fundly AB


"Jag blir bättre för varje pass!"

Jag har haft Anton som personlig tränare sedan 2014. Ursprungligen började jag träna med Anton på grund av axelsmärtor som vägrade ge med sig trots försök med naprapater, pilates och rehab. Med hjälp av bättre andningsmönster och fokus på stabilisering är axeln bättre än den någonsin varit och med Antons hjälp har jag dessutom blivit av med både ryggsmärtor och spända nackmuskler.

Som PT är Anton är extremt kompetent - oavsett om mina målsättningar har handlat om att bli smärtfri, lyfta tyngre eller springa maraton har Anton tagit sig an utmaningen och gett mig alla förutsättningar för att lyckas på ett smart och hållbart sätt. Träningen med Anton är alltid rolig, utmanande och anpassad efter att bygga bort mina svagheter från grunden. Även om det tar lång tid att programmera om invanda rörelsemönster känner jag att jag blir bättre för varje träningspass Anton och jag genomför, och det är en fantastisk känsla! 

-Magdalena Högberg, Kvantitativ Analytiker

magda Högberg

Jill Holmström recenssion

"Mer kraft på mindre energi"

Anton är en observant hands on pt med ett öga för detaljerna så att ingen kraft går till spillo. Små detaljer som har en enorm påverkan på prestationsförmågan och möjliggör hårdare träning då skaderisken minskar drastiskt med ett hållbart rörelsemönster. Mer kraft på mindre energi- perfekt för alla som vill utvecklas.

-Jill Holmström, MMA-proffs & egenföretagare


"Jag rekommenderar Hanna och Anton till alla jag känner oavsett om de är nybörjare eller elit"

Jag är en 25 åring som arbetar heltid, tränar CrossFit och är gruppträningsinstruktör (blir totalt cirka 8-9 pass/v). Jag har höga ambitioner i båda mina yrken samt höga mål inom min egen träning. Min kropp får därmed utstå mycket. Jag sökte mig till Anton och Hanna 2015 för att jag ville göra den bästa fotbollssäsongen i min karriär men hade en axel som krånglade, en ländrygg/bröstrygg som ständigt var trött och ett knä som av okänd anledning inte fungerade som det skulle. De såg direkt att detta bara var symptom på ett kompensatoriskt rörelsemönster som inte längre orkade. Vi började med andning och sedan att förändra rörelsemönstret. Jag har tränat med Hanna i 1,5 år och det är det bästa beslutet jag tagit. Jag har lärt mig väldigt mycket om min kropp, vilka muskler som ska jobba när och fortsätter att lära varje dag. Att ha Hanna som tränare handlar om så mycket mer än bara träningen, jag har vågat ta mig an fysiska utmaningar som jag inte hade gjort annars, hon hjälper mig sätta ord på processer som jag känner av och förstå kroppens funktion på ett djupare plan.

-Rozita Kyan, Serieentrepenör

Rozita Kyan

Jag har tränat med Hanna i fem år och hon har förändrat ALLT. Mitt stillasittande jobb vid dator ger med problem rygg, axklar, nacke. Nu förebygger jag sådana problem med träning som inte är tråkig en sekund. Hanna är den proffsigaste och mest kunniga jag tränare jag haft.

- Jan Gradvall, Journalist


"Jag fick börja om från början, med att lära mig andas..."

När jag kom till Anton för tre år sedan hade jag redan tränat med en annan PT i två år. Jag trodde jag hade koll på hur kroppen fungerar. 

Sedan dess har jag helt ändrat mitt sätt att träna, och nästan alla problem jag dragits med genom åren har försvunnit, ett efter ett. 

Värken i ländryggen är borta. Utan att jag ens visste om det så jobbade vi bort min spänningshuvudvärk. Skuldran beter sig numera som den ska. 

Och snart är mina knäproblem historia...

Jag kan i dagsläget inte tänka mig en annan PT. Anton utmanar mig ständigt, ser till att vi har kul samtidigt som resultaten går framåt, delar med sig av sina kunskaper och får mig hela tiden att förvånas över vad jag klarar av. 

Dessutom gör vi allt detta med ett stort skratt.

- Camilla Engström, Koncernekonom 

Camilla Recenssion